top of page
20210212_163905.jpg

Kampanjpris 199 kr

(ord pris 229 kr)

Wild Heart-olja

KREATIVITET, ENERGI & SENSUALITET

 

WILD HEART är vår vilda doftolja som låter vårt inre blomma ut med all sin enastående prakt och hjälper oss nå vår inre sensualitet, kreativitet och energicentra. Dofterna kombinerar naturens upplyftande nyanser av solmogen citrus i bergamot, grapefrukt, citron och mandarin. Blandat med rosengeranium som lyfter humöret och dofternas doft - jasmin, som öppnar upp vårt hjärta för det sensuella och naturligt vackra. Toppat med den omtyckta kristallen rodosokrit, som sägs kunna öka vår självkärlek, sensualitet och hjärtats energier.

 

WILD HEART är för dig som vill öppna upp hjärtat för det sensuella, energiska och livsglada. En olja för dig som längtar efter blomstrande kreativitet, vibrerande kärlek och inspiration.

 

Våra ekologiska Mood booster-oljor är doftande oljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion. Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper, toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande.

 

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en kristall, och har en roller som gör att du enkelt kan applicera oljan på önskad kroppsdel.

 

Givetvis vegansk!

 

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av bergamot*, eterisk olja av grapefrukt*, eterisk olja av mandarin*, eterisk olja av jasmin*, eterisk olja av citron*, eterisk olja av rosengeranium*, Rodokrosit (kristall)

 

*= Ekologisk

Related Products

bottom of page