sjLR5ohs.jpeg

OM MIG

Här hittar ni mig; Louise Strömberg, (tidigare bakom bloggen Organic By Mommy), mamma till Jonathan & Vivianna, fru, self love-coach, hälsoinspiratör, receptskapare, yogalärare & författare.

 

En allvarlig sköldkörtelsjukdom med följande depression och utmattningssyndrom ledde mig till ett avgörande vägskäl. Där, när jag egentligen trodde livet tog slut, fick det istället sin stora början, och vägen ledde mig hem i mig själv. Jag fann något så ovärderligt stort och viktigt i konsten att leva sitt liv helhjärtat -och det är det jag idag ägnar min tid åt att dela med mig av till andra.

 

Idag är mitt stora mission här i livet är att få kvinnor att hitta hem i sin egen kropp, få tillgång till sin briljanta potential de föddes med, våga ta plats, leva med hela sitt modiga hjärta och känna kärlek till sig själva. Jag brinner för att inspirera till en hållbar livsstil, helhetshälsa, good enough-tänk och ett starkt välmående, inifrån och ut. Jag tror nämligen att en bättre värld börjar med att den enskilda individen trivs med sig själv och lever livet helhjärtat.

 

Se mig som en syster och nära vän att hålla i handen, någon som tror på din fulla potential, alltid har din rygg och guidar dig på din individuella resa till ett liv med mer.

Jag är så otroligt glad att just du har hittat hit.

Välkommen till min värld!

Louise

Hur kan jag hjälpa dig?

Låt mig guida dig att bli den bästa versionen av dig själv. Under mina coaching-sessions möter jag dig där du är, och hjälper jag dig att nå din inre kärna. Vi jobbar med de programmeringar som byggt dig till den du är, och nycklarna till att bli den du vill vara.  Med genuin uppskattning och kärlek för den du är, och tacksamhet för det du har.

På mina yogaklasser är målet att du ska få utrymme att landa i dig själv. En möjlighet att stanna upp i vardagen och nå de välbehövda stadierna av återhämtning, påfyllnad och själslig lugn. Med medveten andning, olika yogastilar och guidade meditationer leder jag dig hem i dig själv.

Ibland behöver man inspiration och idéer för att få en balanserad kosthållning att fungera i längden. Jag hoppas att du ska finna din dagliga dos av de bägge här. I mitt receptregister hittar du mängder av recept på såväl sötsaker utan vitt socker till utsökta måltider skapade av växtriket.