top of page

Oförglömliga retreat

Allt började med en längtan efter att få sammanfläta min gudomligt goda och näringsrika mat, med läkande yoga och kraften i personlig utveckling. En längtan efter att få möta och guida människor på ett djupare plan.

 

Så 2017 hyrde jag ett magiskt litet hotell vid Norrköpings kustremsa och fyllde det med kvinnor, under en helg. Det visade sig bli lika magiskt som jag drömt om, och starten på något stort. Sex år senare har det utvecklats till att bli ett banbrytande retreat där kvinnor får mötas och tillsammans växa på ett helt nytt sätt.

 

Sedan dess har mina retreats tagit plats på Bali, Spanien, Frankrike och framförallt i den Östgötska skärgården i Sverige, som ligger mig så nära hjärtat. Jag brukar likna mina retreats som balsam för själen, kärleksboost för kroppen och en injektion av mod för det vilda hjärtat. 

 

Varmt välkommen att själv uppleva vad jag menar!

"Jag kan fortfarande inte förstå hur en helg har lyckats påverka mig så mycket som denna. Jag känner mig påfylld, inspirerad och modig att ta mig an livet igen. En känsla jag saknat i så många år."

Deltagare Female Power Retreat, St Annas skärgård

"Vart ska jag ens börja? Maten var verkligen magiskt god, miljön enastående och Louise förmåga att påverka människor och se alla är helt otrolig. Detta är inget vanligt retreat, det sätter avtryck på djupet."
/ Deltagare Female Power Retreat, St Annas skärgård

bottom of page