top of page
20210215_113201.jpg

Self Love Journals

Alla borde äga en vacker dagbok - den har potential att förändra ditt liv!

 

Att använda och skriva i en "journal", det engelska ordet för modern dagbok, är ett otroligt effektivt sätt att centrera sina tankar, landa i sig själv och öka sin medvetna närvaro i livet. Det hjälper oss bearbeta känslor och händelser, och främjar känslan av inre lugn. Men också en stor hjälp i att manifestera det liv man drömmer om! En journal är helt enkelt ett underbart verktyg att använda för att leva mer helhjärtat och närvarande.

 

För dig som läser mig bok SELF LOVE - Hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv, så har du säkert förstått att det är en otrolig fördel att ha en dagbok du tycker om, som kan hjälpa dig att få bearbeta ditt liv och utvecklas som den obeskrivligt fantastiska människa du är! Se den som ditt livs trogna följeslagare -alltid redo att öppnas upp och ta emot det du behöver dela med dig av för att lätta på ditt hjärta och stärka ditt inre.

 

Mina Self Love journals är en vackra inbundna anteckningsböcker klädda i lyxigt linnetyg och bundna med 150 grams kvalitets- och miljömärkta papper ifrån Smålands skogar. Bokens storlek är A5 (148x210) och sidorna är olinjerade.

De kommer i färgerna Varm beige, Teracotta & Solrosgul.

 

Jag har haft äran att få designa dem ihop med Anna Svensson på Formstigen Designstudio.

20210215_115320-2.jpg

Varm beige

Varm beige med guldfoliering både på fram- och baksidan. Brunt siden-läsband.

20210215_115541.jpg

Terracotta

Terracotta bär en varm färg av solbränd, nästan rostig orange med guldfoliering både på fram- och baksidan. Brunt siden-läsband.

20210215_115350.jpg

Solrosgul

Solrosgul har en varm gul färg som kombinerar både energi och harmoni, med guldfoliering både på fram- och baksidan. Brunt siden-läsband.

199 kr

199 kr

199 kr

Related Products

bottom of page