top of page

 Female Power Retreat 2021 

Efter ett galet år präglat av en världspandemi så är vi nu så glada att äntligen kunna meddela att vi satsar på ett efterlängtat Female Power Retreat i oktober redan i år! Förra gången såldes platserna ut på mindre än en timma, så därför har vi denna gång valt att utöka antalet platser (som fortfarande kommer vara ytterst begränsade). Så missa inte att boka din plats på årets drömmigaste retreat!

Föreställ dig ett unikt tillfälle att landa i dig själv, utforska ditt spirituella djup & besöka platser inom dig av ren inspiration. Havsluft i lugnorna, välgörande yoga i det stora båthuset och färgglad mat i världsklass.

 

Efter att under tre års tid ha sålt slut på våra underbara skärgårdsretreat med gudomligt god & hälsosam mat, grundande yogaklasser & inspirationsstunder, har vi nu sytt ihop ett nytt, magiskt retreat. Enbart för kvinnor! Vi säger magiskt för att vi vet hur mycket själsligt balsam och djup hjärtlig energi det kommer innehålla. Vi har plockat ut godbitarna och förgyllt konceptet med ännu mer spirituell värme, och med vision om att skapa en plats där vi kvinnor kan connecta och växa tillsammans. Tänk dig en enorm boost av self love, personlig utveckling, mindfulness, yoga & self care -toppat med amazing färgglad mat som fyller på din kropp med allt den behöver i näringsväg!

 

Dessa retreat kallar vi Female Power Retreats, och anordnas av mig och min spirituella vapendragare och fantastiska vän Ulrika Borén (yogalärare, mindfulnessinstruktör, föreläsare, författare och personlig samtalsterapeut).

Obs! Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter krävs, om du känner dig inspirerad och lustfylld så detta för just dig! Kom som du är, bli den du vill vara! ❤

Vi bor i dubbelrum i det nybyggda skärgårdshotellet i St Annas skärgård

(ca 50 minuter från Norrköping)

När: Fredagen den 29/10- söndagen den 31/10

(incheckning 10.00 & utcheckning 16.00).

Detta ingår:

– Helpension: 2 frukostar, 3 luncher, 2 middagar och himla massa hälsosamma godsaker

– Del i dubbelrum på nybyggda skärgårdshotellet

– Yogaklasser

– Vägledda meditationer

– Spännande workshops inom mindfulness & spiritualitet

– Stärkande ”women circles” & hjärtliga sharings

– Bastubad vid havet

– Lyxig välkomstgåva

– Lån av yogamatta & bolster

– Mycket, mycket mer..

Pris: 4995 kr (ink moms)

(anmälningsavgift 395 kr är bindande och betalas in efter man bokat sig och fått bekräftad plats. Resterande 4600 kr betalas sedan in senast den 31/8.)

Platserna släpps tisdagen den 25/5 kl 10.00.

Du anmäler ditt intresse när platserna släpps genom att maila hej@louisestromberg.com .

Signa upp dig på mitt nyhetsbrev för att vara säker på att inte missa informationen om våra retreats.

DSC1285-683x1024.jpg
bottom of page