top of page
20210212_163819.jpg

Kampanjpris 199 kr

(ord pris 229 kr)

Inner Peace-olja

BALANCE,  BLISS & GROUNDING

 

Förbered dig på att känna grundning, och låta ditt inre lugn få ökas markant. INNER PEACE är nämligen fenomenal på att centrera våra tankar, öka vår grad av avslappning och fördjupa det där härliga andetaget i dina lungor. Den Inre Harmonis drottning - Lavendel hjälper dig att välkomna in lugnet i ditt liv, tillsammans med rosengeranium, känt för sina balanserande effekter på vårt välbefinnande och hormoner. Kryddat med mandarin som lyfter upp ditt sinne och tillför det efterlängtad energi och vanilj, som lägger sig som en healande värme. Toppat med kristallernas kristall - Bergskristall (Clear Quartz), som sägs grunda oss och minska negativa energier.

INNER PEACE är oljan som kommer ta din meditation till nya höjder och sätta guldkant på dagarna som kräver lite extra av dig. Eller de stunderna då du behöver lite extra inre frid och balans.

 

Våra ekologiska Mood booster-oljor är doftande oljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion. Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper, toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande

 

 

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en kristall, och har en roller som gör att du enkelt kan applicera oljan på önskad kroppsdel.

 

Givetvis vegansk!

 

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av lavendel*, eterisk olja av mandarin*, eterisk olja av rosengeranium*, naturlig doftolja av vanilj**, Bergskristall

 

*= Ekologisk
**= Ekologisk doft framställd från eteriska olja + naturliga doftaromer från vanilj

Related Products

bottom of page