top of page
20210212_163913.jpg

Kampanjpris 199 kr

(ord pris 229 kr)

Clear Mind-olja

CLARITY, HARMONY & CALMNESS

 

Vi har alla dagar då vi behöver mer harmoni och inre klarhet för att kunna vara den bästa versionen av oss själva. CLEAR MIND är det magiskt härliga mötet mellan lugna och avstressande lavendel, och koncentrationshöjande och stärkande eukalytus. En ljuvlig kombination som hjälper vår kropp att återhämta sig, hämta hem inre kraft och se klarare, för att sedan kunna ladda om och ge världen och sig själv det bästa! Toppat med en liten rökkvart - den klassiska kristallen som sägs kunna skydda mot negativ energi och hjälpa oss bryta negativa tankemönster.

 

CLEAR MIND är oljan som kommer ge dig en hjälpande hand att varva ner och landa i dig själv. Som harmoniskt hjälper dig att se lite klarare på världen utanför och allt härligt inuti dig. En älskvärd följeslagare att alltid bära med sig i väskan, redo att erbjuda lite inre lugn och påminnelse om vad som är viktigt i livet för dig.

 

Våra ekologiska Mood booster-oljor är doftande oljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion. Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper, toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande

 

 

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en kristall, och har en roller som gör att du enkelt kan applicera oljan på önskad kroppsdel.

 

Givetvis vegansk!

 

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av lavendel*, eterisk olja av eukalyptus*, Rökkvarts-kristall

 

*= Ekologisk

Related Products

bottom of page