top of page

SLUTSÅLT

Följ med på
Self Love Retreat
på Fransk olivgård

Balsam för själen, näring för kroppen & nektar för hjärtat, det är ledorden för vårt Self Love retreat som i maj går av stapeln på en magisk olivgård i södra Frankrike. Och vem säger att man inte kan få både vin och gröna smoothies på hälsoretreat? Vi tänker skapa njutning för både kropp och själ med det bästa av båda världar! Därför bjuder vi in till en långhelg fylld med såväl yoga, meditation och grönsakskärlek på tallriken — och likväl croissanter, franska ostar och vin. 

 

Detta retreat är enbart för kvinnor. Kom som du är, vi har plats för hela dig!

flygfoto-1024x782.jpg

SELF LOVE RETREAT PÅ FRANSK OLIVGÅRD

Tillsammans med min nära vän Ulrika Borén (Mindfulness coach, samtalsterapeut, författare, föreläsare, yogalärare & helt otrolig människa) bjuder jag in till ett magiskt Self Love Retreat under den sydfranska solens strålar och bland olivlundarna. Under tre nätter och fyra dagar bor vi på den fantastiska olivgården Mas des Oliviers (hos Events by Carol), äter obeskrivligt god vegetarisk mat, njuter av en harmonisk yoga (vi låter yin yoga leda vägen, men även slow flow & hatha kommer på besök - obs inga förkunskaper krävs!), härliga meditationer och inspirationsstunder (dessa stunder står ej med på schemat under, men kommer finnas på schemat du får på plats). För oss att det viktigt att skapa en resa där schemat inte är fullbelamrat med aktiviteter, utan också erbjuder en skön balans av kravlöshet och timmar att spendera på valfritt sätt. Det finns bland annat en härlig pool, promenadvägar och en mängd små guldkorn till platser på gården att slå sig ner och njuta av livet på.

En förmiddag spenderar vi i den vackra och anrika byn Valbonne, där du har chans att strosa i butiker och tillsammans äter vi en lunch på en av restaurangerna (denna måltid ingår ej i priset).

Vi bor i dubbelrum, så reser du utan sällskap så får du en trevlig rumskompis. Och tillsammans delar vi på 4 nyrenoverade badrum med toalett och dusch.

Ja, vi tänker med andra ord skapa ett retreat likt inget annat. En stund av livet där du får njuta av att finnas till, hitta inspiration, ny livskraft och kanske upptäcka en och annan dröm inombords. Ett retreat som ska göra avtryck i själen och fylla på dig med det som du saknar eller längtar efter. 

Letar du efter ett mindre, personligt retreat? This is it! Vi kommer enbart vara 10 deltagare, så missa inte att knipa din plats!

Ungefärligt schema, obs inspirationsstunder är ej inlagda:

Dag 1

Ankomst tidigast kl 10.00

 

Lunch (för dig som hunnit komma)

Välkomstceremoni

Yoga & meditation

Middag

Dag 2

Yoga & meditation

 

Frukost

Lunch

Yoga & meditation

Middag

Dag 3

Yoga & meditation

 

Frukost

Förmiddag & lunch* i Valbonne

Yoga & meditation

Middag

Dag 4

Yoga & meditation

 

Brunch

Avslutningscermoni

Avresa senast kl 19.00

Info & bokning

Retreatet-datum: 13-16 maj 2022

Pris: 9 950 kr (ink. moms)

I priset ingår:
- Boende i delat dubbelrum
- 2 Frukostar, 2 luncher, 3 middagar, 1 brunch

- 6 yogaklasser & meditationer

- Inspirationsstunder med Ulrika & Louise

- Transfer till/från flygplatsen

- Yogamatta att låna

- Så oerhört mycket mer själsligt värde än vad som går att beskriva i ord

Ingår ej:
- Flyg/tåg till Nice (närmaste flygplats)
- Lunchen vi äter ute i Valbonne på dag 3

Om Covid-19 gör det omöjligt för oss att resa pga restriktioner eller inreseförbud så återbetalas du hela summan!

Vid sjukdom krävs läkarintyg för att få tillbaka 50% av pengarna.

UH6C2381-768x1152.jpg

Ulrika är mindfulnessläraren, samtalsterapeuten och yogaläraren som sätter avtryck i själen på människorna hon möter. Hon har ett hjärta av guld och en klokhets- och kunskapsbank som är oändlig. Hon är fantastisk på att lyssna och hittar ljuspunkter och perspektiv som andra lätt missar. 

5neq3JRQ.jpeg

Louise är Self Love-coachen, yogaläraren och författaren som hjälper människor att landa i sig själva, gro stadiga rötter och modigt sprida ut sina vingar. Hon blandar yoga, holistisk hälsa, meditationer, personlig utveckling och olika terapimetoder hej vilt, men ändå i en perfekt balans, för att möta människor där de är och guida dem dit de är menade att ta sig.

carol-workshop-events-by-carol-e1530048380769-942x1024.jpg

Den fantastiska olivgården Mas des Oliviers ägs och drivs av Carol Möllebo, ägare till Events by Carol, som inte bara öppnar upp sitt hem för oss utan också står för den gudomliga maten. Hon är utbildad Retreat kock vid Holistic Kitchen Academy i England och behandlar råvarorna med kärlek som ingen annan.

bottom of page